Happy Goose | Wat kan Happy Goose voor mij persoonlijk betekenen?
17191
page-template-default,page,page-id-17191,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Wat wil jij worden als je later groot bent?

Kinderen kunnen alles nog worden, de hele wereld ligt nog voor hen open. Vraag een kind wat hij voor zich ziet: een grijs leven vol verplichtingen en stress, of een kleurrijk leven waarin het zijn eigen keuzes maakt en geniet van het leven. Niet zo moeilijk wat hij zal kiezen, denk je wel? De vraag is wat jij zou kiezen, als je de keuze had. Of valt er niets meer te kiezen as je eenmaal een ‘groot mens’ bent?

Happy Goose is er van overtuigd dat je altijd een keuze hebt. Dat je elke dag kunt kiezen voor gewoon doorgaan op de ingeslagen weg, of opnieuw een afweging maken en bewust kiezen. Jij bent degene die kleur kan brengen in je eigen leven. Wij zijn er voor je, om je te helpen als het moeilijk is en mee te genieten als je stappen zet in de juiste richting. Jouw richting, welke kant die ook op gaat. Happy Goose is er voor jou.

Een makkelijke en leuke manier om aan de slag te gaan is met behulp van het boek “Geef je leven kleur”. Het is een praktische handleiding met veel voorbeelden en praktische tips gebaseerd op ervaringen van mensen net als jij.

Als je liever wilt horen waar dit allemaal over gaat, kom dan naar een Wake up call en laat je verrassen. Of… Wil je meteen de mouwen opstropen en in actie komen? Kom dan naar een workshop. In één dag van probleem naar stappenplan.

Ben je gewoon toe aan rust? Nu meteen? Wil je je even afsluiten van de wereld, gewoon genieten van mooie beelden met rustige muziek, een geleide meditatie of gewoon stilte? Ik kan het me voorstellen. Kies jouw manier van ontspannen en geniet.

Ons recept bestaat uit drie ingrediënten: oprechte interesse in mensen, gezond verstand en heel veel inspiratie die we bij allerlei mensen heb opgedaan. Een aantal van deze inspiratiebronnen noemen we op de site, misschien heb je er ook iets aan.

Happy Goose is volop in ontwikkeling. Het boek is bijna klaar en we zijn de workshops aan het voorbereiden. Je zult nog even geduld moeten hebben. Schrijf je in ieder geval even in voor de kleurmomentjes, die zijn altijd leuk om te ontvangen. We houden je dan ook op de hoogte zodra het boek in de winkel ligt en de workshops starten.