Happy Goose | Happy Goose zoekt stagiair communicatie
18975
post-template-default,single,single-post,postid-18975,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Happy Goose zoekt stagiair communicatie

Happy Goose zoekt stagiair communicatie

 

Happy Goose zoekt stagiair communicatie

 

Happy Goose zoekt een student(e) communicatie die vraagt, analyseert, kritisch nadenkt en nog eens doorvraagt. Iemand die het resultaat hiervan ook nog eens op een heldere manier kan vastleggen, zodat dit goed overgebracht kan worden op anderen. Iemand die dit ook daadwerkelijk gaat doen, of het nu nieuwe collega’s zijn die opgeleid worden of potentiële klanten die via social media meer over ons willen horen. Kortom: iemand die past bij Happy Goose, en daar graag een stage wil doen!

 

Happy Goose is een internationale netwerkorganisatie die zich richt op verandermanagement. Maar dan anders.

Ons motto is niet voor niets “changemanagement done differently”. Wij geloven dat systemen en processen belangrijk zijn in organisaties, maar niet het belangrijkste. Een organisatie is een groep mensen die samen iets voortbrengt. Mensen zijn bij ons altijd de sleutel tot verandering.

Hiervoor hebben we onze eigen concepten ontwikkeld. Onze eigen verandermethodieken ontwikkeld. En onze eigen tools ontwikkeld. Zoals gezegd groeit ons netwerk inmiddels snel in binnen- en buitenland, waardoor we nu behoefte hebben aan jou. We moeten namelijk op een andere manier onze mensen opleiden en de noodzakelijke kennis overdragen. Je snapt dat hierbij professionele beheersing van Engels noodzakelijk is, Duits is een pré.

We zoeken daarom iemand die met ons meegaat naar klanten, die meeluistert naar discussies, en ook niet bang is om zelf kritisch na te denken. Iemand die een kennissysteem op gaat zetten en dit vult met onze manier van denken en werken. Noem het onze ‘Happy Wiki’. Iemand die zelf zijn eigen idioom verzint als er nog geen woorden voor zijn. Daarnaast denk je ook mee hoe we deze nieuwe ideeën en concepten gaan vertalen naar de buitenwereld. Hoe kunnen we ons gedachtegoed verspreiden in de buitenwereld? Hoe kunnen we dit delen op social media? Hoe vinden we de juiste nieuwe mensen om onze teams te versterken?

Ben jij iemand die nieuwsgierig is, die goed kan luisteren en analytisch kan denken? Heb je zin om bij onze kennissessies aan te schuiven, mee te gaan naar klanten? Ben je geïnteresseerd in mensen en de bijbehorende sociale processen?

Als je nu nog steeds enthousiast bent: kom een keer langs om kennis te maken, en we kijken of het klikt. Stuur dan een mailtje met je gegevens (incl. CV) en motivatie naar Pieter Reijnders: pieter@happygoose.nl .

Je kunt meer info over ons vinden op happygoose.nl.

 

Pieter Reijnders

No Comments

Leave a Comment