Happy Goose | Happy Goose netwerkorganisatie wie zijn wij? over ons
18590
page-template-default,page,page-id-18590,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Happy Goose helpt organisaties om de kracht in de organisatie te ontketenen:

 

  • Door het creëren van vrijheid voor medewerkers,
  • Door het verbinden van mensen en doelen,
  • Door het aanspreken van talenten en vaardigheden van medewerkers.

 

Kanaliseer deze energie in de richting van de organisatiedoelstellingen, en je hebt gelukkige mensen in een gelukkige organisatie!

 

In de maatschappij vindt een tweedeling plaats, zowel in Nederland als internationaal. Aan de ene kant groeit de groep mensen die zich laat leiden door angst en behoefte aan controle, de tegenbeweging laat zich leiden door verbinding en authenticiteit.

 

Een soortgelijke tweedeling is zichtbaar in het bedrijfsleven. Aan de ene kant willen veel bedrijven steeds meer controle hebben over hun processen en mensen, aan de andere kant komen er ook steeds meer bedrijven die hun mensen als basis nemen en beseffen dat ze daarmee het verschil kunnen maken.

 

Voor bedrijven die het liefst hun mensen als basis nemen en beseffen dat ze daarmee het verschil kunnen maken is er Happy Goose!

 

Geïnteresseerd geraakt?

Kijk wat wij voor je kunnen doen.

Piet Reijnders, founder goose

Ik weet wat het is om zelf als directeur en ondernemer aan de slag te zijn in zowel kleine, middelgrote als multinational omgevingen. De afgelopen 15 jaar heb ik als interim manager, (interim) directeur en ondernemer talloze veranderprocessen begeleid.

Inge van Blanken, change goose

De afgelopen jaren heb ik in verschillende bedrijven in verschillende posities bedrijven geholpen in het vinden van verbinding, het creëren van logische structuren. Wat ik vaak tegengekomen ben is het organiseren vanuit angst en controle.