Happy Goose | Ready for take off
18885
post-template-default,single,single-post,postid-18885,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ready for take off

Ready for take off

Het klinkt hol. Een lege gang met lege kamers aan weerszijden. De zon valt binnen door de ramen. Het heeft een tijdje leeg gestaan, maar echt muf ruikt het nergens. Een snelle rilling vliegt van mijn stuitje naar mijn nek. YES. Ons nieuwe kantoor!

Ken je

dat? Je bent al een tijdje bezig om dingen vlot te trekken, maar het lijkt wel of alles nog met elastiek vastgeplakt zit. Het komt wel in beweging, maar echt los wil het nog niet komen. Totdat ineens alles in beweging komt. Mensen die aanhaken, kantoorruimte die spontaan aangeboden wordt, terwijl je er nog niet echt naar op zoek was. Klanten melden zich spontaan aan voor boeiende trajecten. Schaken op 10 borden tegelijk, heerlijk!

De komende tijd zal het nog wel even behelpen zijn. Het is super om een mooi kantoor te hebben op een centrale plek. Iedereen die wil, heeft nu een plek om even aan te waaien en samen te werken tussen de klanten door. Maar veel tijd voor de inrichting en aankleding hebben we nog niet, dat komt wel.

De komende tijd hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen hier, er gebeurt van alles! Ben je nu al nieuwsgierig, kijk dan op happygoose.nl.
Nu genieten van het momentum, van de energie die bruist. Happy Goose is opgestegen, op weg naar de zon. Vlieg je een eindje met ons mee?

Pieter Reijnders

No Comments

Leave a Comment