Happy Goose | Bronnen van inspiratie
17158
page-template-default,page,page-id-17158,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Zoals ik al vertelde, heb ik de afgelopen jaren met heel veel mensen gesproken. Ik ben geen psycholoog of therapeut, maar toch lukte het me vaak om mensen nét even anders naar dingen te laten kijken. Soms gewoon een kwestie van goed doorvragen, soms ook net een andere wending aan dingen geven. Mensen uitnodigen om zonder oordeel op een nieuwe manier naar zichzelf of gebeurtenissen in hun leven te laten kijken.

 

Live what you preach

Om zelf open te blijven staan voor nieuwe manieren van kijken, zorg ik er voor dat ik zelf ook voldoende verse input krijg. Dat kan zijn van mensen die ik ontmoet, interessante boeken die ik lees, of door mensen die zelf op een positieve manier hun leven leiden. Mensen die zelf “kleur geven aan hun leven” op een manier die me inspireert.

Ik heb een aantal van die mensen hieronder in willekeurige volgorde op een rij gezet. Sommige mensen hebben een boodschap waar ik wat mee kan en wil, anderen zijn een bron van inspiratie simpelweg door iets dat ze gedaan hebben of de manier waarop ze hun leven leiden. Als je doorklikt op de foto’s kun je meer informatie vinden. (ze zijn nog niet allemaal klaar, ik ben er nog mee bezig.) Ik wens je veel plezier met het ontdekken van wat deze mensen jou kunnen brengen.

Onderaan deze pagina kun je me laten weten of er iets voor je tussen zat. Ook kun je andere bronnen van inspiratie melden, ik ben benieuwd wie jou heeft geïnspireerd!

 • Nick Vujicic

  Nick Vujicic

  Nick is een beroepsoptimist. Als je ziet hoe hij leeft, snap je waarom hij zo'n inspiratiebron is voor velen.

  Lees meer...
 • Bill & Melinda Gates

  Bill & Melinda Gates

  Bill & Melinda Gates hebben geld weggeven tot een kunst verheven. En ze hebben er lol in!

  Lees meer...
 • Neal Donald Walsh

  Neal Donald Walsh

  Zwaar gefrusteerd schrijft Neal op een dag alle ellende van zich af, in een brief aan God. Hij krijgt antwoord!

  Lees meer...
 • Frank den Ouden

  Frank den Ouden

  Frank is een spirituele duizendpoot. Hij heeft al vele mensen geholpen met zijn boeken en consulten. Maar wel met beide benen op de grond!

  Lees meer...
 • Eckart Tolle

  Eckart Tolle

  Lees meer...
 • Eliyahu Goldratt

  Eliyahu Goldratt

  Lees meer...
 • Jigme Singye Wangchuck

  Jigme Singye Wangchuck

  Als koning van Bhutan bedacht hij het Bruto Nationaal Geluk om aan de hand daarvan zijn land te besturen. En met succes!

  Lees meer...
 • Simon Sinek

  Simon Sinek

  Lees meer...
 • Malala Yousafzai

  Malala Yousafzai

  Lees meer...

Bovenstaande mensen hebben dingen gezegd, keuzes gemaakt of dingen gedaan die me op een of andere manier hebben geinspireerd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik het automatisch eens ben met alles wat ze ooit gezegd of gedaan hebben. Dat hoeft wat mij betreft ook niet. Ik probeer om in ieder mens de intentie te zien, en te zien zonder te oordelen. Vervolgens kijk ik wat ik van deze persoon kan leren. Ik ben er van overtuigd dat ik van ieder mens die ik ontmoet iets kan leren. Wanneer mag ik jou ontmoeten? Ik kijk er naar uit!

No Comments

Leave a Comment